fbpx
MERMATTE COMBO JUMBO A
- 16%Hot

MERMATTE COMBO JUMBO A

(1 customer review)

RM156.00 RM185.00

Compare

Share:

PRO COVERAGE FULL HD LIQUID FOUNDATION adalah sapuan foundation khas buat para gadis yang sukakan solekan glam ala malam anugerah.

Istimewanya foundation ini kerana ia mengandungi :

🌱Argan Oil
🌱Vitamin C & E
🌱SPF 30
🌱Magnolia Stem Cell
🌱Honey Bee Venom

Best kan? Jom baca kelebihannya pulak :

🌸 Bersifat liquid dan ada 3 pilihan tona
🌸 Bau yang wangi
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Tidak mudah bercapuk dan senang untuk diratakan
🌸 Tekstur yang lebih halus dan ringan
🌸 Melindungi kulit dari sinaran UV
🌸 Membantu mencantikan dan memperbaiki kulit
🌸 Bebas kimia merbahaya
🌸 Satin finish
🌸 Medium to Full coverage
🌸 Bebas Alkohol dan mesra solat
🌸 Kalis air dan mudah dicuci
🌸 Tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan

********************************************************************************************************

MERMATTE ELEGANCE LOOSE POWDER adalah sejenis bedak asas berasakan oil, bertekstur halus dan tidak merubah warna foundation.

BAHAN-BAHAN AKTIF :

🌱 Argan Oil
🌱 Vitamin C & E
🌱 Spf 35

Kombinasi bahan-bahan berkualiti yang diimport khas dari Morocco, Jepun dan Korea serta menggunakan teknologi Jepun dalam proses pengadunan, juga boleh menutup cela dan merawat masalah kulit.

🌸 Loose powder in jenis translucent bewarna light peach
🌸 Tidak mengubah warna foundation
🌸 Tekstur lebih halus dan gebu
🌸 Kandungan bahan yang membantu merawat dan memeliharan kecantikan kulit
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Mengandungi SPF 35 yang melindungi kulit dari sinaran UV

********************************************************************************************************

FREE 1 Pcs Brow On Point (selagi promosi masih ada)

********************************************************************************************************

Ramai kata best giler calit Brow On Point ni ke kening!

🌸Sebabnya Mermatte Brow On Point ni diperkaya dengan Vitamin E untuk menyuburkan bulu kening supaya shine-shine dan tumbuh tak kasar.

🌸Beeswax bikin color Brow On Point ni lebih pigmented, terletak helloookk di kening uols. Mudah sangat nak bentuk. Dah tak perlu conceal dah!

🌸Pensel yang tebal dan tidak mudah patah bila ter ‘over’ tekan masa lukis, Ditambah dengan build-in spooly, memudahkan kerja melukis kening! Didatangkan dengan 2 kod :

🐠 Nemo : Brown
🐟 Dory : Dark Brown

Customer reviews
  • 5
    1 ratings
  • 5 Stars
    100%
    4 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    2 Stars
    0%
    1 Star
    0%
1 review for MERMATTE COMBO JUMBO A
  • webmaster

    5 out of 5

    sAYA SUKA SANGAT2

Write a customer review

Add a review

General Inquiries

There are no inquiries yet.

TOP

X